ZAVRŠILA U ISTRAŽNOM ZATVORU

Ljubomorna bivša supruga naručila da ga premlate jer mu je bolje išla prodaja borova!?

Ljubomorna bivša supruga naručila da ga premlate jer mu je bolje išla prodaja borova!?
21.12.2020.
u 14:12
Dok su bili u braku zajedno su prodavali borove, a kada im se raspao brak, raspao im se i zajednički posao
Pogledaj originalni članak

Ljubav boli, a kad pukne, involvirane tjera na lude stvari, koje ih na koncu mogu odvesti i - iza rešetaka. Tako bi se ukratko mogla opisati priča koja stoji iza policijskog izvješća o tučnjavi u kojoj je proteklog vikenda sudjelovalo više osoba, a izbila je zbog prodaje borova. Kako je priopćila zagrebačka policija jedna skupina prodavača borova napala je Željka P. i teško ga ozlijedila. Povod je, po policiji, bilo to što njemu bolje ide prodaje borova!?

A to je, kako se neslužbeno doznaje, očito zasmetalo Merimi P. (32) koja je sa Željkom P. bila u braku. Dok su bili u braku zajedno su prodavali borove, a kada im se raspao brak, raspao im se i zajednički posao. Odnosno svatko je otišao na svoju stranu. U toj raspodjeli poslova Željko P. se očito bolje snašao, pa je njegova ljubomorna bivša supruga našla nekoliko osoba voljnih da ga pretuku.

Do sukoba je došlo 18. prosinca u 20.40 na križanju Martićeve i Heinzlove, kada su Željku P. prišli jedna žena (44) i trojica mladića u dobi 21 i 22 godine. Žena ga je počela udarati rukama po licu, a u priču se umiješao 29-godišnjak koji je pokušao pomoći Željku P. No tada dolazi do općeg kravala u koji se uključuju i ostali osumnjičenici, pa jedan od 21-godišnjaka starijeg muškarca udara šakom u glavu. On bez svijesti pada na tlo gdje ga dvojica 21-godišnjaka nastavaju udarati rukama i nogama po glavi.

Za to vrijeme 29-godišnjak i dalje trojicu mladića pokušava spriječiti u napadu na Željka P. pa pobješnjeli mladići i njega počinju tući rukama i nogama po glavi, a 22-godišnjak na njega i Željka P. baca željezni stalak za borove!?

Policija je slučaj okarakterizirala kao sudjelovanje u tučnjavi, nanošenje teške ozljede, jer su Željku P. slomljena rebra te pokušaj nanošenja teške ozljede. Merima P. je zbog opasnosti od ponavljanja djela završila u istražnom zatvoru, dok je četvero drugih sudionika tučnjave koje dovedeno pred suca istrage dobilo mjere opreza.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.