LJUBAVNI JADI

'Ljubav mog života je preminula, a njegova supruga me nije željela na pogrebu'

Foto: Thinkstock
'Ljubav mog života je preminula, a njegova supruga me nije željela na pogrebu'
02.10.2019.
u 08:29
Prekinuli su zbog njegovog problema s drogom, a sada se nikada nije stigla oprostiti od njega.
Pogledaj originalni članak

Ljubav mog života umrla je prije tri mjeseca i to me ubija svakoga dana. Njegova supruga zabranila mi je da dođem na sprovod i nisam se mogla oprostiti – započela je žena svoju tužnu priču 

Deidre, savjetnici portala The Sun ispričala je kako su bili zajedno čak 6 godina, a do prekida je došlo zbog njegovog problema s drogom. Ona se nakon nekog vremena zaručila, a on je je nedugo nakon toga pronašao djevojku s kojom je kasnije ušao u brak.

Nekoliko puta smo se susreli za vrijeme njegova braka i stalno je govorio kako me i dalje voli. Moja druga veza je došla kraju, a početkom ove godine on mi je rekao kako ima ozbiljnu bolest jetre i samo nekoliko mjeseci života – nastavila je i rekla kako je željela biti uz njega, ali ju je on odbio.

- Mislim o njemu svaki dan - dovršila je svoju priču uzrujana žena.

- Žao mi je. Razumijem kako se vjerojatno osjećate jer ste bili blokirani. Pokušajte organizirati posljednji pozdrav s njim, možda samo s nekoliko bliskih prijatelja i članova obitelji koji bi bili uz Vas – savjetovala je iskusna Deidre koja se nada da je time barem malo utješila djevojku koja žali za svojom ljubavlju.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.