danas odluka

Koje će mjere u Hrvatskoj biti popuštene od ponedjeljka?

Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Koje će mjere u Hrvatskoj biti popuštene od ponedjeljka?
11.02.2021.
u 08:12
Pogledaj originalni članak

Danas se održava sjednica Vlade Republike Hrvatske. Na dnevnom redu sjednice je, uz informacije o aktualnom stanju vezanom za koronavirus. Premijer Hrvatske Andrej Plenković rekao je jučer kako razmišljaju o popuštanju mjera u dvije domene – ugostiteljstvu i sportu.

“U ovom trenutku razmišljamo, a u četvrtak ćemo u dogovoru sa Stožerom poslati određene signale, o dvije domene – ugostiteljstvo i sport”, rekao je Plenković za Novu TV. Dodao je kako je “na stolu” to da se kafićima i restoranima omogući coffee to go, kao i “još neke stvari” oko sporta.

"Na stolu je i coffe to go. Nalazimo se u zimskim mjesecima, postoje najave da će biti i hladnije sljedećih mjeseci. Trebamo doći do proljeća", kaže. 

Na dnevnom redu sjednice je i odluka o donošenju Programa dodjele potpora male vrijednosti za sanaciju šteta od potresa poduzetnicima koji obavljaju djelatnosti prerade drva i proizvodnje namještaja na području Sisačko-moslavačke, Zagrebačke i Karlovačke županije, kao i zaključak u vezi naknade potraživanja za energiju isporučenu krajnjim kupcima iz kategorije kućanstvo na potresom pogođenim područjima društvu E.ON Hrvatska d.o.o.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.