Biskup Komarica

Josip Jerković je pravi čovjek na pravom mjestu

Foto: agencije
Josip Jerković je pravi čovjek na pravom mjestu
06.12.2014.
u 10:25
Pogledaj originalni članak

Dopredsjednik Republike Srpske Josip Jerković posjetio je danas biskupa banjolučkog Franju Komaricu s kojim je razgovarao o položaju Hrvata u Republici Srpskoj i načinu na koji se u predstojećem mandatu može poboljšati rad institucija koje trebaju pružati pomoć Hrvatima u obnovi, povratku i opstanku na području Republike Srpske, javlja Hrvatski Medijski Servis.

Biskup Komarica iskazao je veliku radost što je Josip Jerković izabran kao legalni i legitimni dopredsjednik Republike Srpske, te je dodao da je Jerković „pravi čovjek na pravom mjestu“.

„Imamo ured dopredsjednika Republike Srpske, a ako Bog da i ured ministra Davora Čordaša u novoj Vladi Republike Srpske. Kroz ta dva ureda, kao i kroz ostale urede u kojim su Hrvati, možemo zajedničkim snagama ići prema svim institucijama Republike Srpske,“ rekao je Komarica.

Na kraju posjete sugovornici su se složili da dopredsjednik Josip Jerković i ministar za izbjeglice i raseljena lica RS Davor Čordaš sa savjetnikom Ivom Kamenjaševićem treba po mogućnosti jednom tjedno da se susretnu s biskupom Komaricom da bi razgovarali o položaju Hrvata u Republici Srpskoj./HMS/

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.