NOVI SLUČAJEVI

Još dvoje liječnika u Zagrebu zaraženo koronavirusom

Foto: Igor Kralj/Pixsell
Još dvoje liječnika u Zagrebu zaraženo koronavirusom
17.03.2020.
u 11:17
Do sada su koronavirusom ukupno zaražena četiri liječnika, a neki su još na testiranju.
Pogledaj originalni članak

Još dvoje liječnika u Zagrebu zaraženo je koronavirusom. Jutros je Krizni stožer objavio da je 9 novih osoba potvrđeno pozitivno na koronavirus, a doznajemo da su među njima i dvoje liječnika iz zagrebačkih bolnica.  

Jedan je iz KBC-a Zagreb, a drugi iz Psihijatrijske bolnice Vrapče. Do sada su koronavirusom ukupno zaražena četiri liječnika, a neki su još na testiranju.

Podsjećamo, u nedjelju je potvrđeno kako je zaraženo dvoje djelatnika KB Dubrava zbog čega su pacijenti evakuirani u druge bolnice.

Liječnici su se zarazili izvan bolnice s kontaktima koji su došli iz inozemstva.

- Zarazili su se izvan bolnice, s kontaktima koji su došli iz inozemstva. Epidemiolozi će provjeriti sve kontakte. Planovi za evakuaciju postoje više od dva mjeseca - rekao je u nedjelju ministar Vili Beroš.

Ukupno 65 zaraženih u Hrvatskoj

Koronavirusom u Hrvatskoj zaraženo je još devetero ljudi, pa je ukupna brojka 65 zaraženih, a učinjeno je 1014 testiranja, izvijestio je ministar zdravstva Vili Beroš jutros na konferenciji za novinare Nacionalnog stožera civilne zaštite.

Do sada je na koronavirus učinjeno 1014 testiranja, od kojih su neka još u tijeku, 630 kontakata je pod nadzorom, rekao je ministar.

 

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.