Dopredsjednik Republike Srpske

Jerković: Pomoć za projekte povratka i opstojnosti Hrvata u RS-u

Jerković: Pomoć za projekte povratka i opstojnosti Hrvata u RS-u
26.01.2018.
u 10:40
Pogledaj originalni članak

Dopredsjednik Republike Srpske Josip Jerković obećao je pomoć u realizaciji projekata Udruge za povratak građana, regionalni razvoj i zaštitu okoliša – „Ivanjska“, kod Banje Luke.

Jerković je o dosadašnjem radu, kao i o programima i projektima za 2018. godinu, razgovarao jučer s predsjednikom te udruge Markom Majdandžićem.

- Upoznat sam s radom Udruge u Ivanjskoj i pomoći ću u realizaciji njihovih projekata. Moja vrata su uvijek otvorena ne samo za ovu udrugu, nego i za sve druge koje rade za dobrobit povratka i opstojnosti Hrvata u Republici Srpskoj – izjavio je dopredsjednik Jerković.

Predsjednik Udruge Majdandžić je zahvalio Jerkoviću na dosadašnjem zalaganju kako za njihovu, tako i za sve udruge na prostorima Republike Srpske.

Izrazio je želju za još većom suradnjom te je zatražio od dopredsjednika Jerkovića potporu u njihovom daljnjem radu, priopćeno je iz ureda entitetskog dopredsjednika.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

MA
MarkoHrnjak
10:03 27.01.2018.

Zahvalan sam na svakoj akciji za popravak zivotni uslova povratnika hrvata u republiku srpsku samo bi io da se obrati pozornost na oi nacin se to radi i kome se pomaze pa tako da pomoc dobiju oni koji se nece vratiti a koji prezivljavaju u republici srpskoj nista se nepomaze pa imamo osjecaj da smo kaznjeni sto smo se vratili