Vlada HBŽ

Javni poziv za uvid u zahtjev u postupku izdavanja okolišne dozvole za pilanu

Javni poziv za uvid u zahtjev u postupku izdavanja okolišne dozvole za pilanu
09.04.2019.
u 16:02
Pogledaj originalni članak

Ministarstvo graditeljstva, obnove, prostornog uređenja i zaštite okoliša Hercegbosanske županije upućuje svim zainteresiranima Javni poziv za uvid u zahtjev u postupku izdavanja okolišne dozvole za proizvodni pogon – pilana Brešić d.o.o. Livno.

Investitor BREŠIĆ d.o.o. Livno, Megdan bb podnio je Ministarstvu graditeljstva, obnove, prostornog uređenja i zaštite okoliša zahtjev za izdavanje okolišne dozvole za proizvodni pogon-pilana, instaliranog kapaciteta 9 000 m3/god, izgrađena u naselju Begovača, na zemljištu označenom kao k.č. 3/42 i 3/56 K.O. Potočani, općina Livno.

Zahtjev s pripadajućom dokumentacijom može se dobiti na uvid u prostorijama Ministarstva - sektor zaštite okoliša, soba broj 51, svakim radnim danom u vremenu od 9.00 do 15.00 sati i bit će omogućen svim zainteresiranima do 23. travnja 2019. godine.

Javni poziv za uvid u zahtjev u postupku izdavanja okolišne dozvole za proizvodni pogon - pilana Brešić d.o.o. Livno možete preuzeti u rubrici Javni pozivi na službenoj stranici Vlade Hercegbosanske županije www.vladahbz.com.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.