Mostar

Instalacija solarnih panela na planinskim farmama

Instalacija solarnih panela na planinskim farmama
01.12.2015.
u 07:00
Pogledaj originalni članak

Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet Mostar i Udruga proizvođača i prerađivača autohtonih ovčijih sireva i mesa "Pramenka" u četvrtak, 3. prosinca, prezentirat će projekt "Instalacija solarnih panela na planinskim farmama u funkciji zaštite okoliša i održive proizvodnje autohtonih sireva".

U sklopu prezentacije bit će održana i 12. izložba autohtonih sireva. U 12 sati je predviđen dolazak na farmu Ramska Vrata i svečano otvaranje mini solarne elektrane uz nazočnost predsjednika FBiH Marinka Čavare. U 12.45 sati je okupljanje na farmi Smiljanić, pozdravni govor nazočnima v. d. dekanice Agronomskog i prehrambeno-tehnološkog fakulteta Mostar doc. dr. sc. Danijele Petrović.

U 13 sati nazočnima će se obratiti predsjednik FBiH Marinko Čavara, u 13.15 sati projekt će prezentirati prodekan za razvoj i kvalitetu Agronomskog i prehrambeno-tehnološkog fakulteta prof. dr. sc. Jerko Pavličević i predsjednik udruge "Pramenka" Vinko Batinić. U 13.45 sati bit će upriličena projekcija filma o "Hercegovačkom siru iz mijeha" i izložba autohtonih sireva.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.