Vlada FBiH

Imenovan novi Nadzorni odbor Željeznica FBiH

Imenovan novi Nadzorni odbor Željeznica FBiH
16.09.2016.
u 13:55
U Nadzorni odbor Željeznice FBiHa na razdoblje od četiri godine, imenovani su Jadranko Stojkić, Šefkija Botonjić, Dalfina Bošnjak, Suad Hasanović, Jasmina Hadžić i Vanja Pirgić
Pogledaj originalni članak

Vlada Federacije BiH na današnjoj je sjednici dala prethodne suglasnosti da, zbog isteka mandata, budu razriješeni vršitelji dužnosti članova Nadzornog odbora Željeznice FBiH d.o.o Sarajevo, kao i da na ove pozicije, na razdoblje od četiri godine, budu imenovani Jadranko Stojkić, Šefkija Botonjić, Dalfina Bošnjak, Suad Hasanović, Jasmina Hadžić i Vanja Pirgić.

Danas su za sudjelovanje u radu i odlučivanju na skupštinama gospodaraskih društava ovlašteni Renato Škrobo (JP Hrvatske telekomunikacija d.d. Mostar), Amela Mikulić (Konfekcija Borac d.d. Travnik) i Marinko Bošnjak (BH Gas d.o.o. Sarajevo).

Vlada je donijela Odluku o raspisivanju javnog natječaja i propisivanju kriterija za izbor i imenovanje jednog člana Upravnog odbora Agencije za unapređenje stranih investicija u Bosni i Hercegovini iz uime Vlade Federacije BiH - FIPA. U povjerenstvo za ovaj izbor imenovani su Amra Đendušić (predsjednica), Mirjana Vučić, Jasmin Gačević, Stipo Buljan i Alija Aljović, priopćeno je iz Ureda za odnose s javnošću Vlade FBiH.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.