Za Dom "Marija - naša nada"

Humanitarna akcija "Kap u moru ljubavi"

Humanitarna akcija "Kap u moru ljubavi"
13.12.2015.
u 16:42
Cijena ulaznice je 5 KM. Sva sredstva prikupljena od prodaje ulaznica donirati će se Domu “Marija – naša nada”
Pogledaj originalni članak

"Kap u moru ljubavi" naziv je humanitarne akcije koju Županijski odbor Mladeži HDZ BiH Županije Zapadnohercegovačke u predbožićno vrijeme organizira za Dom za djecu s poteškoćama u tjelesnom i/ili psihičkom razvoju „Marija – naša nada“ Široki Brijeg (www.marijanasanada.com).

U utorak 15. prosinca 2015. godine u dvorani kina “Borak” Široki Brijeg s početkom u 19 sati održati će se prigodni program u kojem će nastupiti:

– HKUD “Didak” Gradnići, Čitluk s predstavom “Učiteljice”

– Klapa “Bratovština” Grude

– Klapa “Grga” Posušje.

ŽO Mladeži HDZ BiH ŽZH poziva sve ljude dobre volje da svojim dolaskom uveličaju ovaj događaj. Cijena ulaznice je 5 KM. Sva sredstva prikupljena od prodaje ulaznica donirati će se Domu “Marija – naša nada.”

Organizator akcije nudi i kupnju paketa većega broja ulaznica. Broj ulaznica koje želite otkupiti nije ograničen. Kupnju većeg broja ulaznica mogu izvršiti institucije, poduzeća, organizacije kao i fizičke osobe, a svi zainteresirani mogu se javiti na broj telefona 039/706-213.

Iznos uplate (broj ulaznica x 5 KM) možete uplatiti na žiro račun Doma za djecu s poteškoćama u tjelesnom i/ili psihičkom razvoju „Marija – naša nada“ Široki Brijeg, broj 3382202200949265 (UniCredit Bank d.d.) s naznakom “Za humanitarnu akciju Kap u moru ljubavi.".

Ulaznice će se prodavati na Trgu širokobrijeških žrtava u ponedjeljak 14.12. i utorak 15.12. u vremenu od 10 do 13.30 sati, kao i u kinu "Borak" prije samog događaja, gdje će biti postavljena i kutija za donacije. Budimo kap u moru ljubavi i pomozimo Domu "Marija - naša nada.", priopćeno je iz ŽO Mladeži HDZ BiH ŽZH.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.