Uprava s predstavnicima ŽP

HP Mostar će raditi na razvoju novih usluga i širenju poštanske infrastrukture

HP Mostar će raditi na razvoju novih usluga i širenju poštanske infrastrukture
15.04.2016.
u 14:46
Pogledaj originalni članak

Članovi Uprave Hrvatske pošte Mostar na čelu s predsjednikom Uprave Matom Rupčićem u Mostaru su, 14. travnja 2016., održali radni sastanak s izaslanstvom Županije posavske, koje su činili ministar gospodarstva Darko Kasap, ministrica financija Nada Ćulap, ministrica pravosuđa Ana Andrić, predsjednik Općinskog vijeća Odžak Jakov Ivanković i gospodin Ilija Ilić. 

Tema sastanka, kojem je nazočila i upraviteljica SP Odžak Ružica Šapina, bila je rad poštanskih ureda u Županiji posavskoj kao i investiranje na području poduzetničke zone Odžak. Razgovaralo se i o obnovi u poplavama uništene poštanske infrastrukture, a posebno o PU Prud, koji je trenutno devastiran. 

Dogovoreno je da Hrvatska pošta Mostar, u suradnji s mjesnom zajednicom i uz pomoć županijskih vlasti, poduzme sve što je moguće kako bi ovaj poštanski ured bio obnovljen u što kraćem roku. 

Predstavnici Posavske županije posebno su bili zainteresirani za budućnost poštanskih ureda na području županije, kao i za buduće razvojne planove te investicijske projekte koje Hrvatska pošta planira u budućnosti. Uprava Društva upoznala je predstavnike Posavske županije s projektima koji su u tijeku, a vezani su za uslugu brze pošte i logističke usluge. 

Zajednički stav i zaključak je da će Hrvatska pošta Mostar, u suradnji s lokalnom zajednicom i predstavnicima vlasti, kontinuirano raditi na razvoju novih usluga i širenju poštanske infrastrukture, priopćeno je iz HP Mostar.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.