Jedan od najljepših vodopada u BiH

Hercegovački biser Kravica zasjao pod svjetlima reflektorima

Hercegovački biser Kravica zasjao pod svjetlima reflektorima
31.05.2017.
u 14:30
Pogledaj originalni članak

Jedan od najljepših vodopada u Bosni i Hercegovini – vodopad Kravica koji se nalazi u općini Ljubuški, zasjao je punim sjajem u noćnim satima, piše Caportal.net. 

Naime, ovaj biser Hercegovine od sada je dostupan posjetiteljima i mnogobrojnim turistima i u večernjim satima, s obzirom da je u potpunosti osvijetljen LED rasvjetom i tako predstavlja jednu od najvećih atrakcija u Hercegovini.

S projektom postavljanja rasvjete počelo se prije mjesec dana.

”Kroz projekt je realizirano postavljanje rasvjete silazne pješačke staze i pristupnog puta prema vodopadu Kravice, kao i osvjetljenje samog vodopada. Radi se o LED rasvjeti koja ima visoke svjetlosne učinke i nisku potrošnju električne energije”, rekli su iz Općine Ljubuški.

S obzirom da ovu lokaciju godišnje posjeti više tisuća turista, odlučeno je i kako će se na samom ulazu u kompleks Kravice napraviti zgrada, odnosno upravni objekt.

”Nakon postavljanja rasvjete idemo u izgradnju objekta koji će služiti za pružanje svih potrebnih informacija turistima kojih je iz godine u godinu sve više”, dodaju iz Općine Ljubuški, uz napomenu kako će u prvim danima lipnja biti gotovi grubi građevinski radovi na objektu.

Reflektori su tako zasjali na vodopadu krajem svibnja, a atraktivni netaknuti biser prava je poslastica za oko svim ljubiteljima prirode i njenih ljepota.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.