Herceg -Ji Ping

Herceg: Prostor HNŽ-a nudi jako puno mogućnosti stranim ulagačima

26.03.2019.
u 16:12
Pogledaj originalni članak

Predsjednik Vlade Hercegovačko-neretvanske županije Nevenko Herceg susreo se s novoimenovanim veleposlanikom Narodne Republike Kine u Bosni i Hercegovini Nj.E. Ji Pingom.

Čestitajući veleposlaniku Ji Pingu na imenovanju, predsjednik Herceg mu je, osobno i u ime Vlade Hercegovačko-neretvanske županije, zaželio puno uspjeha u obavljanju veleposlaničke dužnosti, priopćeno je iz Vlade HNŽ. 

Na sastanku je razgovarano o mogućnostima suradnje u području gospodarstva, energije, poglavito obnovljivih izvora, turizma, ali i kulture.

Na poseban način, predsjednik Herceg istaknuo je kako prostor Hercegovačko-neretvanske županije, radi svojih prirodnih resursa, nudi jako puno mogućnosti stranim ulagačima.

Veleposlanik Ji Ping zahvalio je predsjedniku Hercegu na srdačnom prijamu istaknuvši zadovoljstvo dosadašnjom suradnjom. Također, izrazio je spremnost da predano radi na daljnjem unapređenju dobrih odnosa za što će značajna prigoda biti i skori Međunarodni sajam gospodarstva u Mostaru, kojemu je Kina ove godine zemlja partner.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.