Vučić najavio

Građani BiH ponovno će se moći cijepiti u Srbiji

Građani BiH ponovno će se moći cijepiti u Srbiji
15.05.2021.
u 20:57
Vučić je najavio kako će uskoro ponovno omogućiti građanima Bosne i Hercegovine da se cijepe u Srbiji, kao i stanovnicima Sjeverne Makedonije te Crne Gore
Pogledaj originalni članak

Aleksandar Vučić, predsjednik Republike Srbije gostujući na Prvoj srpskoj televiziji odgovorio je i na pitanje tko od stranih državljana može da se cijepi u Srbiji. 
Vučić je najavio kako će uskoro ponovno omogućiti građanima Bosne i Hercegovine da se cijepe u Srbiji, kao i stanovnicima Sjeverne Makedonije te Crne Gore.
- Pa skoro svi mogu kod nas da se cijepe. Mi pustimo, pa sačekamo neke procedure da prođu, jer hvala Bogu imamo dovoljno cjepiva. Uskoro ćemo otvoriti i za Bosnu i Hercegovinu, Sjevernu Makedoniju, Crnu Goru, tko god hoće da se cijepi neka dođe. Nemate dovoljno cjepiva, dođite u Srbiju da se cijepite. Mi imamo previše cjepiva. Nije da ne znamo šta ćemo s njima, znamo, samo što treba da uvedemo naš narod da se cijepi. Spašavate živote, jedino još da im platite što im spašavate živote. Ispričavam se što sam otvoren i iskren i što ne želim nikome da se dodvoravam - rekao je tijekom gostovanja Vučić.

 

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.