Humanost naših ljudi

Gluhonijema starica ima novi krov nad glavom, u akciju uključen i BHRT

Gluhonijema starica ima novi krov nad glavom, u akciju uključen i BHRT
27.11.2020.
u 12:03
Pogledaj originalni članak

Da kriza i ostale brojne nedaće, sa kojima se naše društvo svakodnevno suočava, nisu uništili humanost naših ljudi potvrđuje priča iz Zavidovića. Zahvaljujući dobrim ljudima, gluhonijema starica, koja je živjela u ruševnoj kući, od danas ima potpuno novi krov nad glavom. U ovoj humanoj akciji sudjelovao je i BHRT. 

Izgradnja krova nad glavom za staricu Salihu Bešić potekla је nakon priče BHRT-a u kojoj su prikazani nehumani uvjeti u kojima je ova starica živjela do danas.

"Radiotelevizija BiH s ponosom ističe svoju podršku ovoj humanitarnoj akciji. Kao što je poznato BHRT je ranije podržavao i organizirao i realizirao različite humanitarne projekte, nastavit ćemo i dalje to raditi kako bismo pokazali svoju društvenu odgovornost i ispunili misiju javnog servisa,azala je Medina Šehić, urednica BHRT-a. 

Humanitarna organizacija „Osmijeh-BH“ u nepune tri godine uradilа je niz značajnih projekata, kako kažu, samo s jednim ciljem, a to je vratiti osmijeh na lice svojim sugrađanima. Do sada je zahvaljujući donatorima potpuno novi krov nad glavom dobilo osam obitelji uz pomoć organizacije „Osmijeh-BH“.

Više na linku: https://bhrt.ba/gluhonijema-starica-ima-novi-krov-nad-glavom-u-akciju-ukljucen-i-bhrt/

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.