Senad Šepić

Formirat ćemo novi klub, ne bojim se prijetnji

Formirat ćemo novi klub, ne bojim se prijetnji
10.01.2017.
u 09:00
Pogledaj originalni članak

Senad Šepić, koji je s još trojicom kolega napustio Klub SDA u Zastupničkom domu Parlamenta Bosne i Hercegovine, najavio je formiranje novog kluba unatoč prijetnjama rukovodstva stranke koju vodi Bakir Izetbegović. “Ako iz aktualnog rukovodstva nastave slati prijetnje, ucjene, uvrede, konstrukcije, a ne uvažavanje želja da se rad stranke poboljša, naravno da ćemo formirati novi klub u Parlamentu BiH i to ubrzo”, kazao je Šepić i poručio da se ne plaši prijetnji.

Odgovarajući na pitanje kako će se to odraziti na formiranje parlamentarne većine, Šepić je za Dnevni avaz rekao da “to može samo uozbiljiti buduće procese i rad Vijeća ministara”. On kaže da ne zna hoće li njihov status biti riješen u Stranci demokratske akcije. “Sudeći prema dosadašnjem odnosu aktualnog predsjednika Izetbegovića i rukovodstva, nisam optimist da oni mogu i znaju to riješiti.

Ali, bez obzira na to, nastavit ću zagovarati drugačiju i bolju politiku koja treba našem narodu i državi. Ako to nekome smeta, neka uradi što misli da treba”, poručio je Šepić. Njegov sukob s vrhom SDA traje već dulje vrijeme. •

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.