zahvalnice

FENA među dobitnica zahvalnica za podršku projektu 'Noć aranžiranja'

FENA među dobitnica zahvalnica za podršku projektu 'Noć aranžiranja'
21.12.2017.
u 14:11
Pogledaj originalni članak

Srednja poslovno - komercijalna i trgovačka škola Sarajevo dodijelila je zahvalnice trgovinama i tvrtkama koje sudjeluju u njihovom projektu "Noć aranžiranja" i pomažu u realizaciji učeničkih ideja, medijima zaslužnim za praćenje i promoviranje, te Sindikatu radnika trgovine i uslužnih djelatnosti BiH za financijsku podršku projektu.

Federalna novinska agencija (FENA) jedna je od dobitnica u kategoriji mediji, a zahvalnicu na današnjoj svečanosti primio je zamjenik glavnog urednika FENA-e Fedžad Forto.

Zahvalnice je uručila direktorica Srednje poslovno - komercijalne i trgovačke škole Sarajevo Kanita Selmanović - Kulo koja je istaknula važnost tog projekta i okarakterizirala ga kao sponu između poslodavaca i škole, ali i kao mogućnost da učenici praktično pokažu nivo stečenog znanja.

Profesorica aranžerske grupe predmeta Adrijana Todorović - Panjeta ističe zahvalnost svim prijateljima projekta bez kojih, kako je kazala, ne bi uspjeli.

Za doprinos inovativnoj praksi zahvalnice su dobili Sportina group, poslovnice Orsay, Tally Weijl i Parfoise; Benefit doo, poslovnica Sport life; Alpika doo, Poslovnica Dessert; tr. Baba Kids; Idea doo; Golijat doo; French touch doo; Altmedia Sarajevo/dizajner DTP Sanel Prazina i Penny plus.   

Srednja poslovno - komercijalna i trgovačka škola Sarajevo već tri godine realizira projekt "Noć aranžiranja", a ima za cilj maturante promovirati na tržištu rada, ali i razbiti predrasude o stručnim školama i zanimanju aranžer koje je u svijetu trgovine traženo zanimanje, a u našoj zemlji je nepravedno zapostavljeno.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.