mostar

Federalna vlada razmatra Program javnih investicija Federacije BiH

Foto: FENA
Federalna vlada razmatra Program javnih investicija Federacije BiH
01.12.2016.
u 11:43
Pogledaj originalni članak

Vlada Federacije BiH će, na sjednici koja je danas počela u Mostaru i kojom, po ovlaštenju premijera FBiH, predsjedava zamjenica premijera i federalna ministrica financija Jelka Milićević, razmatrati amandmane na Prijedlog zakona o mirovinskom i invalidskom osiguranju.

Jednim od amandmana precizirano je da naknada plaće ne može biti manja od najniže plaće utvrđene Općim kolektivnim ugovorom za teritorij Federacije BiH, priopćeno je iz Ureda za odnose s javnošću Vlade FBiH.

Pred članovima Vlade su i prijedlozi tri odluke o transferima namijenjenim braniteljskoj populaciji, zatim izvještaj o reviziji verifikacije stare devizne štednje za 2015. godinu te izvještaj o realizaciji direktnih stranih ulaganja u Federaciji BiH za 2015. godinu.

Na dnevnom redu je Program javnih investicija Federacije BiH za razdoblje od 2017. do 2019. godine, koji sadrži podatke o ukupno 80 projekata ukupne vrijednosti 12.909 milijuna maraka, od čega se 9.135 milijuna maraka odnosi na 40 kandidiranih i 3.774 milijuna maraka na isto toliko projekata u provedbi.

Federalno ministarstvo poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva za današnju je sjednicu pripremilo informaciju o implementaciji Zakona o poljoprivrednom zemljištu i Strategiji gospodarenja poljoprivrednim zemljištem za 2015. godinu.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.