Kordić primio zastupnike EU parlamenta

Euro zastupnici: Mostar postao pozitivan primjer u BiH

07.01.2022.
u 17:06
Euro zastupnici su naglasili kako je evidentno da je u Mostaru već vidljiv napredak i da je činjenica kako je Mostar danas percipiran kao pozitivan primjer u BiH.
Pogledaj originalni članak

Gradonačelnik Mostara Mario Kordić sa suradnicima primio je danas u Gradskoj vijećnici zastupnice i zastupnike HDZ-a u Europskom parlamentu Željanu Zovko, Sunčanu Glavak, Tomislava Sokola, Karla Resslera.

Gradonačelnik Kordić je zahvalio euro zastupnicima za posjet Gradskoj upravi i Gradu Mostaru te za iskazani interes za situaciju u gradu, a nakon što su po potpisivanju mostarskog sporazuma provedeni lokalni izbori i konstituirano Gradsko vijeće i izabran Gradonačelnik. Upoznao ih je s aktivnostima koje se provode u cilju rješavanju nagomilanih problema koji su nastali uslijed neprovođenja izbora, odnosno nepostojanja Gradskog vijeća u proteklom razdoblju, a za što će trebati jako puno truda, priopćio je Grad Mostar. 

Euro zastupnici su naglasili kako je evidentno da je u Mostaru već vidljiv napredak i da je činjenica kako je Mostar danas percipiran kao pozitivan primjer u BiH. Istaknuli si kako itekako razumiju činjenicu da je nepostojanje zakonodavnog tijela izazvalo zastoj u razvoju Mostara i da će trebati dosta vremena da se sve stvari u gradu bitne za njegovo funkcioniranje i kvalitetu života građana dovedu na određenu razinu.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.