Predsjednik HDZ-a BiH i hrvatski član Predsjedništva BiH

Dragan Čović nazočio utakmici finala svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji između Francuske – Hrvatske

15.07.2018.
u 21:58
Pogledaj originalni članak

Predsjednik HDZ-a BiH i hrvatski član Predsjedništva BiH dr. Dragan Čović je završnu utakmicu svjetskog prvenstva u nogometu pratio u društvu ruskog predsjednika Vladimira Putina, francuskog predsjednika Emmanuela Macrona i predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović.

U prijateljskom raspoloženju su bodrili dvije reprezentacije, koje su zasluženo osigurale sudjelovanje u veličanstvenom duelu koji odlučuje prvaka svijeta.

Dr. Čović je predsjedniku Putinu zahvalio na gostoprimstvu i sjajnoj organizaciji prvenstva, ali i ruskom narodu koji je tijekom natjecanja ugostio navijače iz cijelog svijeta, te pokazao svoje dobronamjerno i prijateljsko lice.

Kazao je još kako Moskva danas odiše kozmopolitskim i sportskim duhom, koji bez sumnje šalje pozitivnu sliku u cijeli svijet. Predsjedniku Macronu je poželio sreću u finalnom duelu, te izrazio spremnost za realizacijom skorog bilateralnog susreta. Složili su se da večeras treba pobijediti bolja momčad.

Predsjednici Grabar-Kitarović je također poželio sreću i uspjeh. U prijateljskom razgovoru je istaknuo kako je današnji dan poseban i za Hrvate BiH, jer je uspjeh hrvatske reprezentacije ujedno i uspjeh hrvatskog naroda u cjelini, koji je sa nestrpljenjem i radošću iščekivao nastup svoje reprezentacije i u svojoj domovini BiH.

Usprkos nadanju i očekivanjima, na kraju susreta je dr. Čović čestitao predsjedniku Macronu na pobjedi momčadi njegove zemlje, koja je po drugi puta postala nogometni prvak svijeta.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.