prognozaza

Do utorka stabilno vrijeme, temperature do 26 stupnjeva

Do utorka stabilno vrijeme, temperature do 26 stupnjeva
29.09.2018.
u 15:49
Pogledaj originalni članak

U Bosni danas preovladava uglavnom umjereno, ponegdje pretežno oblačno vrijeme. Poslijepodne ili krajam dana ponegdje u centralnim i istočnim područjima Bosne je moguća slaba kiša. U Hercegovini pretežito sunčano. Vjetar u Bosni slab do umjeren, na jugozapadu Bosne poslije podne pojačan, sjeverni i sjeveroistočni. U Hercegovini umjerena do jaka bura. Dnevne temperature od 14 do 20, na jugu od 23 do 26 stupnjeva. 

U nedjelju će biti sunčano. U jutarnjim satima po kotlinama Bosne s maglom. Vjetar u Bosni slab do umjeren istočni i sjeveroistočni. U Hercegovni u jutro i veći dio prijepodneva slaba do umjerena bura, a u ostatku dana slab zapadni i jugozapadni vjetar. Jutarnje temperature od 1 do 6, na jugu od 8 do 15, a dnevne od 15 do 21, na jugu od 21 do 26 stupnjeva.   

U ponedjeljak će biti pretežito sunčano. U jutarnjim satima po kotlinama Bosne je moguća magla. Poslijepodne naoblačenje u Krajini, a do kraja dana ili u večernjim satima i ustatku BiH. Prema kraju dana kiša se očekuje na sjeverozapadu Bosne. U večernjim satima padavine u Hercegovini, Krajini, na zapadu i jugozapadu Bosne, a u noći sa ponedjeljka na utorak i u ostalim područjima. Jutarnje temperature od 6 do 12, na jugu od 11 do 16, a dnevne od 18 do 24 stupnja. 

U utorak će biti oblačno vrijeme. U jutarnjim satima kiša u većini područja. Tijekom prijepodneva u većem dijelu Bosne prestanak padavina. U Hercegovni povremeno s kišom ili lokalnim pljuskovima veći dio dana. Jutarnje temperature kretat će se od 3 do 9, na jugu od 10 do 15, a dnevne od 10 do 17, na jugu od 18 do 23 stupnja. 

U srijedu će u Bosni biti umjereno, ponegdje pretežito oblačno vrijeme, a u Hercegovini pretežito oblačno vrijeme. Jutarnje temperature od 4 do 10, na jugu od 12 do 16, a dnevne od 14 do 20, na jugu od 21 do 25 stupnjeva, priopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.