PUNI KRUG

Dinamo mu je spasio karijeru, a sad ga želi Barca! Za cijenu se ni ne pita

Dinamo mu je spasio karijeru, a sad ga želi Barca! Za cijenu se ni ne pita
15.04.2021.
u 18:55
Pogledaj originalni članak

Dani Olmo bio je kapetan mlađih uzrasta u Barceloni, igrao je za sve uzraste reprezentacije Španjolske, ali kako se približavao trenutak za potpisivanje profesinalnog ugovora, bilo je jasnije da bi karijeru trebao nastaviti drugdje. Na iznenađenje mnogih, njegov otac Miquel izabrao je Dinamo.

Te 2014. kao 16-godišnjak, Dani nije pokazivao sav taj raskošni talent, ali trebalo je strpljenja. Kojeg nije nedostajalo u zagrebačkom klubu i s vremenom se Olmo pokazao kao glavna karika, kao nogometaš pred kojim je sjajna budućnost.

Zašto sve ovo pišemo? Jer ga Barcelona želi natrag već od ovog ljeta! Iz Dinama se Olmo 2020. prodao u RB Leipzig za ukupno 22 milijuna eura, a trenutna mu je tržišna vrijednost prema Transfermarktu 38 milijuna eura. Ugovor s njemačkim klubom traje do 2024. pa će Barca morati platiti osjetno veći iznos od onog na koji je Katalonac procijenjen trenutno.

Moguće da bi se klubovi "našli" na oko 50 milijuna eura, uz razne bonuse. Što takvom gigantu nije problem, posebno ako u Olmu vidi dugoročno rješenje. Dakle, španjolski reprezentativac, kojem je Dinamo spasio karijeru i vinuo je u nebesa, kao gotov i moćan igrač vratit će se možda tamo gdje je sve krenulo pa pokušati dosegnuti nogometne vrhunce i ispuniti san...
 

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.