TRAVNIK

Dileri uhvaćeni dok su ušmrkavali heroin

Dileri uhvaćeni dok su ušmrkavali heroin
26.12.2016.
u 13:00
Pogledaj originalni članak

Dvadesetpetogodišnji Muharem M. iz Travnika uhićen je u policijskoj akciji koja je provedena proteklog vikenda kada su specijalci MUP-a SBŽ upali u stan u kojem je on zajedno sa još nekoliko osoba konzumirao drogu.

Pripadnici Jedinice za podršku asistirali su policajcima MUP-a SBŽ koji su, nakon dojave o djelovanju dilera, na osnovu pribavljene naredbe Općinskog suda Travnik, pretresli dvije lokacije u Travniku.

– Prilikom pretresa na navedenim lokacijama pronađena je određena količina različitih materija, za koje se sumnja da je u pitanju opojna droga i to: marihuana, spid, ekstazi i heroin – priopćeno je iz MUP-a SBŽ.

Kako Faktor saznaje, neke od pronađenih materija bile su spremne za konzumiranje ušmrkavanjem, ali nakon upada specijalaca, prisutni su zatačeni na djelu i nisu uspjeli skloniti drogu.

Dvadesetpetogodišnjak je uhićen zbog sumnje da je počinio kazneo djelo proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga te je nad njim je provedena kriminalistička obrada. Po okončanju svih radnji dokazivanja, protiv njega će biti podnesen izvještaj Županijskom tužiteljsvu Travnik.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.