Tragedija u Jajcu

Dijete (11) smrtno stradalo u požaru obiteljske kuće

Dijete (11) smrtno stradalo u požaru obiteljske kuće
19.09.2020.
u 11:46
Pogledaj originalni članak

Jedanaestogodišnje dijete stradalo je u požaru koji je zahvatio obiteljsku kuću u Jajcu, potvrđeno je iz Operativnog centra MUP-a Srednjo-bosanske županije (SBŽ).

Iz MUP-a SBŽ su rekli kako je nesreća prijavljena jutros u 02:20 sati.

"Došlo je do požara u ulici Ive Andrića u Općini Jajce u kojem je smrtno stradalo dijete. Na teren su odmah izašli službenici policije kao i vatrogasci. Požar je ubrzo ugašen, a trenutačno se utvrđuje što je točno pokrenulo požar", rekli su.

Portal Jajce Online prenosi da je požar izbio iza 1 sat poslije ponoći, još uvijek se ne zna njegov uzrok, a pretpostavlja se da je zbog svijeće jer obitelj Ćosić koja živi u toj kući, godinama živi bez električne energije.
Tamošnjoj javnosti je poznato da obitelj Suada Ćosića i Nene Brtan slabijeg je materijalnog stanja, a ova nesreća još više ih je unazadila. Oni su tri godine živjeli u trošnoj općinskoj baraci s troje djece.

Jutros je unesrećenu obitelj posjetio predsjednik Merhameta Jajce Sinanudin Smajić, koji im je uručio interventne prehrambene pakete.

-Nažalost, sinoć se dogodila strašna tragedija u kojoj je u požaru izgubila život Nikolina. Ispred Merhmata Jajce jutros smo posjetili ovu obitelj i uručili smo im interventni paket. Ovu obitelj ne smijemo zaboraviti, jer imaju još dvoje djece, bebu od 10 dana i djevojčicu od dvije godine. Oni nas trebaju, stavljam se na raspolaganje, a svi koji im žele pomoći mogu to učiniti i direktno, rekao je Smajić.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.