Direktor UniCredit banke

Dalibor Ćubela: Pokretanje velikih infrastrukturnih radova potaknut će i bankarski sektor

27.12.2017.
u 10:00
Pogledaj originalni članak

UniCredit Bank d.d. kraj poslovne godine dočekuje daleko iznad ostalih, a kruna toga bilo je i priznanje “Banka godine u BiH” uglednoga magazina The Banker. Taj časopis u vlasništvu Financial Timesa mjerio je sve parametre uspješnosti u bankarskom poslovanju. Direktor Dalibor Ćubela na vrhu je piramide tima koji je UniCreditu dao dodatnu vrijednost.


Kakva je trenutačna pozicija UniCredit Banka na bankarskom tržištu BiH?

- Biti tržišni lider ima dodatnu odgovornost jer svojim politikama i praksama kreiramo trendove koje druge banke slijede. Mi u UniCreditu, kroz poslovanje dviju banaka u Bosni i Hercegovini, nastojimo pozitivno utjecati na razvoj bankarstva, životnog standarda građana i sveukupnog gospodarstva.

Koliko UniCredit trenutačno ima zaposlenih, poslovnica i bankomata te planira li nova zapošljavanja?

- Naša banka zapošljava više od 1200 ljudi, a naši proizvodi i servisi dostupni su građanima u svim dijelovima države kroz naših 76 poslovnica i 260 bankomata. Dodatno imamo više od 100.000 aktivnih korisnika elektroničkih usluga, više od 9500 POS-ova, a preko 540.000 izdanih kartica naše usluge dostupne su bilo kada i bilo gdje. Što se tiče novih zapošljavanja, to je jedan kontinuirani proces sukladno razvojnim potrebama. Vjerujem kako u banci gotovo svaki tjedan imamo testiranje i razgovore za određenu poziciju. Mi tražimo ljude koji žele raditi, koji hoće učiti, koji imaju samopouzdanje, ali i dosljednost kako bi, uz naporan i pošten rad te nužnu kvalitetu, uspjeh došao kao nagrada. Kroz našu banku svi snovi o velikim karijerama mogu se ostvariti, ali se mora krenuti malim koracima.

Cijeli razgovor čitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista BiH...

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.