susret u Žepču

Čović o izbornim aktivnostima razgovarao s dužnosnicima Zeničko-dobojske županije

17.05.2022.
u 17:33
Pogledaj originalni članak

Predsjednik HDZ-a BiH i predsjedatelj Doma naroda PS BiH Dragan Čović danas je u Žepču razgovarao o pripremi i aktivnostima za Opće izbore sa stranačkim dužnosnicima Zeničko-dobojske županije.

Predsjednik Županijskog odbora HDZ-a BiH Zeničko-dobojske županije i predsjednik Kluba Hrvata u Domu naroda Parlamenta Fedracije BiH Ivo Tadić, te predsjednici općinskih i gradskog odbora HDZ-a BiH izvijestili su o aktivnostima po općinama i gradovima ove županije. Naglašeno je, kampanja će biti pozitivna i usmjerena na hrvatsko biračko tijelo, priopćeno je iz HDZ-a BiH.

Dužnosnici HDZ-a BiH Zeničko-dobojske županije pozdravili su ideju o zajedničkom nastupu stranaka Hrvatskog narodnog sabora u ovoj županiji, kao i ostalim županijama s bošnjačkom većinom, gdje je gotovo nemoguće da Hrvati izaberu vlastite političke predstavnike.

Čović je informirao nazočne o trenutnim političkim prilikama u BiH, naglasio je kako su krajem ovog tjedna zakazane sjednice Predsjedništva i Središnjeg odbora HDZ-a BiH na kojima će se detaljno raspravljati o izbornim aktivnostima.

Također, stranačkim dužnosnicima Zeničko-dobojske županije pružio je potporu u prezentiranim aktivnostima.

"Prvim u nizu sastanaka želja je bila da čujemo kakva je situacija, što možemo i kako pomoći i siguran sam da rezultat, ako budemo i dalje dobro organizirani, neće izostati. Stoga je na nama, kao predvodnicima stranaka okupljenih oko HNS-a ogromna odgovornost. Ozbiljan rad u narednom razdoblju kampanje polučiti će bolji opći rezultat, što će nam biti dodatna snaga za sve buduće aktivnosti", kazao je Čović.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.