NAKON POPLAVA

Čović i Karamarko posjetili Odžak, sastali se i s Izetbegovićem

Foto: VL FOTO
čović
Foto: VL FOTO
čović
Foto: VL FOTO
čović
Foto: VL FOTO
čović
Foto: VL FOTO
čović
Foto: VL FOTO
čović
Foto: VL FOTO
čović
22.05.2014.
u 15:51
Čović i Karamarko, zajedno s svojim suradnicima obišli su Prihvatni centar u Sportskoj dvorani u Odžaku, gdje ih je dočekala ravnateljica Centra za socijalni rad Ivka Božić
Pogledaj originalni članak

Izaslanstvo HDZ-a BiH i HDZ-a Republike Hrvatske danas je bilo u obilasku poplavljenih područja i područja s klizištima. Izaslanstva HDZ-a BiH i HDZ-a RH predvođena predsjednicima Draganom Čovićem i Tomislavom Karamarkom održala su sastanak s lokalnim čelnicima u Odžaku i s ministrom za ljudska prava i izbjegle osobe Damirom Ljubićem.

Također, posjetili su Caritas Vrhbosanske nadbiskupije u Odžaku, gdje ih je dočekao dekan vlč. Jakov Filipović koji upravlja s prihvatom pomoći upućene na područje općine Odžak. Održan je kratki sastanak u župnom uredu s dekanom vlč. Jakovom Filipovićem iz župe Glavosjeka sv. Ivana Krstitelja u Odžaku, te vlč. Zdenkom Spajićem, župnikom župe sv. Roka u Prudu.

Čović i Karamarko, zajedno s svojim suradnicima, obišli su prihvatni centar u Sportskoj dvorani u Odžaku, gdje ih je dočekala ravnateljica Centra za socijalni rad Ivka Božić, te su razgovarali s izbjeglim mještanima s poplavljenih područja i pružili im potrebitu nadu u brz povratak na svoja ognjišta. Predsjednici dva HDZ-a sastali su se s načelnikom općine Odžak Hajrudinom Hadžidedićem i članom Predsjedništva BiH Bakirom Izetbegovićem. Naravno, glavna tema razgovora je bila katastrofa uslijed nezapamćenih poplava koje su pogodile Bosnu i Slavoniju.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

WA
walti
08:32 23.05.2014.

bravo za obadva hdz-a sto su dosli da pruze potporu mom hrvatskom posavskom pucanstvu ,vrijedni smo mi ali bice se tesko izvuci jer ljudi su ostali bez icega i sta sada a drzava BiH se ne interesuje za ovo podrucje a krivo im je kada se osjeca hrvatski utjecaj pitam bosance jer medju hrvatima ima jos onih koji mrze hrvatsku ko vam je prvi pruzio ruku sigurno ne sarajevo i njihov cilj je razjediniti hrvate jer njihove stranke sbb sda sdp pusu u istu tikvu i stvaranje unitarne bosne gdje bi se sirio bosanski tj muslimanski utjecaj ali sada se moramo svi zajedno boriti protiv ove katastrofe ali imati podsvijesti da hrvati moraju biti i ostati jedinstveni

BR
brodarevac
15:03 23.05.2014.

smješan je prethodni komentar koliko sam ja obavješten zadnji je HDZ i Čović krenuo u Posavinu da se provoza čamcem u naočarima i košulji pošto je već bilo toplo. To što se BiH ne interesuje je opet glupost jer su svi krenuli da pomognu narod se digao a najmanje je to uradila Hercegovina napočetku ove katastrofe. RS je blokirala svaku akciju na nivou BiH a sad svi tokoriste da kažu kako nema države. Ima je i biće je još dugo, a demokratije nema tamo gdje narod bira jednu stranku a to HDZ hoće jer oni misle da su oni jedini legitimni predstavnici svi ostali su "Bošnjačke marionete" to je bolesna poruka omalovažavate sve ostale Hrvate koji se bave politikom.