Konferencija u banja luci

Čović i Izetbegović danas o putu prema razumijevanju unutar BiH

Čović i Izetbegović danas o putu prema razumijevanju unutar BiH
19.09.2015.
u 06:15
Konferenciju organiziraju Nezavisne novine i Grad Banja Luka u partnerstvu s MVP BiH, Predsjedništvom BiH i drugim institucijama
Pogledaj originalni članak

Predsjedatelj Predsjedništva BiH Dragan Čović i član Predsjedništva BiH Bakir Izetbegović nazočit će konferenciji posvećenoj 20. godišnjici Daytonskog mirovnog sporazuma pod nazivom "20 godina Daytonskog mirovnog sporazuma - pogledi". U organizaciji Nezavisnih novina i Grada Banja Luka, u partnerstvu s Ministarstvom vanjskih poslova BiH, Predsjedništvom BiH i drugim institucijama, konferencija će biti održana danas u Banjoj Luci s početkom u 11 sati.

Konferencija je organizirana u tri panel- diskusije. Na prvoj panel-diskusiji "Pogledi" o temi "Refleksije na Daytonski mirovni sporazum i na budućnost BiH; Točke slaganja i mimoilaženja - prepreke ili put k razumijevanju unutar BiH?" uvodničari će biti predsjedatelj Predsjedništva BiH Dragan Čović i član Predsjedništva BiH Bakir Izetbegović. Na prvom panelu sudjelovat će i entitetski predsjednici, ministar vanjskih poslova BiH te predsjednik Crne Gore Filip Vujanović kao gost. Druga panel-diskusija je "Pogledi regije" o temi "Regionalna suradnja - položaj BiH u odnosu na susjede; Predstavlja li Daytonsko ustavno uređenje BiH problem za regionalnu suradnju? Treća panel-diskusija je "Pogledi izvana" s temom "Daytonsko uređenje BiH i pridruživanje EU".

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.