PROSLAVLJENI IZBORNIK

Ćiro otkrio koja mu je glumica bila simpatija: Nije to bila ljubav, već loženje

Ćiro otkrio koja mu je glumica bila simpatija: Nije to bila ljubav, već loženje
29.11.2021.
u 17:32
Pogledaj originalni članak

Miroslav Ćiro Blažević progovorio je o trenutnom zdravstvenom stanju i detaljima iz privatnog života. Za Srpski Telegraf ispričao je da će se do kraja boriti protiv karcinomom prostate koji mu se vratio u 87. godini. 

"Kad ti kažu da imate rak s metastazama, pomisliš da si gotov. Ali ja se ne dam. Borit ću se do kraja protiv ove najopakije bolesti", ispričao je Ćiro za srpske medije. Dodao je da nema neostvarenih želja te se osvrnuo i na svoju suprugu Zdenku.

"Ja volim samo svoju suprugu, s kojom sam u braku više od 60 godina", rekao je Blažević i otkrio koja žena mu je bila nekadašnja simpatija.

"Simpatija mi je bila Milena Dravić. Nije to bila ljubav, već loženje, kako se već kaže."

Inače, Ćiro i Zdenka vjenčali su se 1961. godine i zajedno imaju troje djece, kćeri Barbaru i Catherine te sina Miroslava. Jednom je prilikom za domaće medije ispričao da mu je supruga najveći oslonac i podrška tijekom cijelog života.

Podsjećamo, Ćiru je prostata počela mučiti još 2002. godine. Dvije godine kasnije suočio se s teškom dijagnozom te nimalo jednostavnom operacijom, koja je trajala četiri i pol sata. Liječnik mu je objasnio da će, ako se odluči za operaciju, morati zaboraviti na seks, ali kad se nakon biopsije probudio iz narkoze, seks mu je, kaže, najmanje bio na pameti. Najvažnije mu je bilo čuti kako će ga operirati i tako riješiti zla koje ga je snašlo.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.