Čavara posjetio Vladu PŽ

Čavara: Županija Posavska zaslužuje potporu viših razina vlasti

Čavara: Županija Posavska zaslužuje potporu viših razina vlasti
30.05.2019.
u 15:00
Pogledaj originalni članak

Predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara posjetio je Vladu Županije Posavske, zajedno s ministrom pravosuđa u Vladi Federacije BiH Matom Jozićem.

Tijekom posjeta, razgovarao je s predsjednikom Vlade ŽP Đurom Topićem, ministrom unutarnjih poslova u Vladi ŽP Željkom Nedićem i predsjednikom Skupštine ŽP Blažom Župarićem.

Predsjednik Vlade ŽP Đuro Topić upoznao je Predsjednika Federacije BiH i federalnog ministra s prioritetima rada, planovima i započetim projektima u Županiji, posebno istaknuvši projekte u cestovnoj infrastrukturi i zaštiti od visokih voda, a za čiju realizaciju je potrebna potpora viših razina vlasti. Tijekom sastanka bilo je riječi i o radu Skupštine Županije Posavske, o čemu je nazočne izvijestio predsjednik Skupštine ŽP Blaž Župarić.

Predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara istaknuo je kako Županija Posavska zaslužuje potporu viših razina vlasti, obzirom na značajne rezultate koje je Vlada ŽP ostvarila u načinu upravljanja i u razvitku gospodarstva, te izrazio spremnost za nastavak suradnje na realizaciji projekata koji su od značaja za Županiju Posavsku.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.