sarajevo

Čavara u oproštajni posjet primio grčkog veleposlanika

Čavara u oproštajni posjet primio grčkog veleposlanika
23.03.2016.
u 13:14
Pogledaj originalni članak

Predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara primio je u oproštajni posjet veleposlanika Republike Grčke u BiH Karolosa Gadisa.

Veleposlanik Gadis izrazio je zadovoljstvo unaprjeđenjem odnosa i ekonomske suradnje između Republike Grčke i Federacije BiH za vrijeme njegovog mandata te izrazio uvjerenje da će njegov nasljednik nastaviti dobru suradnju s Federacijom i BiH.

Također, istaknuo je da će se Republika Grčka i dalje zalagati za kretanje BiH ka članstvu u Europskoj uniji i NATO savezu, priopćeno je iz Ureda predsjednika Federacije BiH.

Razmijenjena su i stajališta o aktualnoj situaciji, prilikama i odnosima u Federaciji BiH, u kontekstu političkih, ekonomskih i socijalnih reformskih procesa u zemlji te daljnjih prioriteta na euroatlantskom putu BiH.

Predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara zahvalio je Republici Grčkoj na dosadašnjoj potpori, i veleposlaniku Gadisu na osobnom zalaganju za unaprjeđenje sveukupnih odnosa Federacije BiH i Republike Grčke te mu poželio puno uspjeha u daljnjem radu u diplomaciji.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.