susret s veleposlanikom Japana

Čavara: Nadam se da će u budućnosti biti više investicija iz Japana

Čavara: Nadam se da će u budućnosti biti više investicija iz Japana
11.11.2016.
u 13:57
Pogledaj originalni članak

Predsjednik Federacije Bosne i Hercegovine Marinko Čavara primio je u posjet veleposlanika Japana u BiH Kazuya Ogawu. Tijekom susreta razgovarano je o odnosima BiH i Japana i dobroj suradnji između dviju zemalja, priopćeno je iz Ureda predsjednika Federacije BiH.

Budući da se ove godine obilježava dvadeseta obljetnica uspostave diplomatskih odnosa Bosne i Hercegovine i Japana, veleposlanik Ogawa upoznao je predsjednika Federacije BiH s aktivnostima koje su organizirane tim povodom.

Tijekom protekle godine u BiH je realizirano šest velikih projekata među kojima je obnova stadiona Kantarevac u Mostaru te donacija nekoliko desetaka vozila institucijama na lokalnoj razini u BiH.

Predsjednik Federacije BiH zahvalio je veleposlaniku Ogawi na velikom angažmanu u BiH, osobito u razdoblju nakon poplava 2014. godine.

"Svojim nastojanjima uspjeli ste realizirati projekte koji su utjecali da nama u Federaciji BiH i BiH bude bolje. Nadam se da će u budućnosti biti više investicija iz Japana, da bismo od ekonomske pomoći došli do ekonomske suradnje", izjavio je predsjednik FBiH Marinko Čavara.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.