Brkić s Moberg Sande

Brkić: Dužnosnici HDZ-a BiH stoje iza svih upravljačkih pozicija napretka BiH ka EU i NATO-u

31.01.2019.
u 15:36
Pogledaj originalni članak

U Domu HDZ-a BiH u Mostaru održan je radni sastanak Josipa Brkića, međunarodnog tajnika HDZ-a BiH i zamjenika ministra vanjskih poslova BiH sa gosp. Arild Moberg Sande, višim savjetnikom u Odjelu za jugoistočnu Europu pri Ministarstvu vanjskih poslova Kraljevine Norveške.

Na sastanku je govoreno o implementaciji izbornih rezultata i stavu HDZ-a BiH oko dinamike implementacije izbornih rezultata i formiranja vlasti na svim razinama. Daljnje teme sastanaka su bile nastavak Europskog i NATO puta. Gosp. Moberg Sande pokazao je poseban interes za europski, a pogotovo NATO put BiH.

Međunarodni tajnik HDZ-a BiH Josip Brkić, informirao je goste o dinamici implementacije izbornih rezultata listopadskih izbora 2018. godine, te je jasno elaborirao stav HDZ-a BiH i Hrvatskog narodnog sabora, a to su euro i euroatlanske integracije, neupitne za Hrvate u BiH, gdje je naglasio da upravo dužnosnici HDZ-a BiH stoje iza svih upravljačkih pozicija napretka BiH ka EU i NATO-u, priopćeno je iz HDZ-a BiH. 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

OD
o.delic
20:31 31.01.2019.

Upravljačke pozicije su ništa, kada se naredbe "kuju" na Danu Republike Sprske, koja neće u NATO. Znači, izjava je čisti autogol. Osim za imbecile koji ne kontaju ništa. Ali, takvih je na svu sreću malo, ili nesreću. Zavisi iz koje pozicije se gleda.