posušje

Branko Bago: Nastavit ćemo sa započetim projektima

Branko Bago: Nastavit ćemo sa započetim projektima
04.10.2016.
u 11:53
Nastavit će se održavanje i asfaltiranje novih lokalnih i nerazvrstanih putova, a pokušat ćemo raditi i na većoj afirmaciji blidinjskoga turizma na području Parka prirode Blidinje - rekao je Bago
Pogledaj originalni članak

Branko Bago po drugi put je izabran za načelnika Posušja jer je povjerenje birača dobio i prije četiri godine, odnosno 2012. godine.

- Kako smo i govorili bez nekih nerealnih obećanja u samoj izbornoj kampanji, nastavit ćemo sa započetim projektima među kojima su uspostava zemljišne knjige za područje cijele posuške općine, početak izgradnje pročistača pitke vode i dvije mini hidroelektrane - kazao je novi načelnik Posušja Branko Bago govoreći o planovima u novom mandatu.

Također, dodao je on, među projektima su i početak izgradnje i traženje sredstava za kanalizacijsku mrežu za središte općine Posušje, izgradnja i proširenje graničnog prijelaza Osoje, izmještanje zgrade elektroprivrede izvan središta grada,  te proširenje vodovodne mreže u mjestima gdje još nije završena, a to su  Vir, Zagorje i Rakitno.

- Nastavit će se održavanje i asfaltiranje novih lokalnih i nerazvrstanih putova, a pokušat ćemo raditi i na većoj afirmaciji blidinjskoga turizma na području Parka prirode Blidinje - dodao je načelnik Bago.

On je nadodao kako svi ti projekti ovise od financijskih sredstava s viših razina vlasti.

- Mi smo tijekom četiri godine pripremali projekte, ljude i kadrovski osvježili općinu Posušje, odnosno u javnim službama, poduzećima i ustanovama te smo spremni za realizaciju svih projekata, a od našeg općinskoga 'mršavog' proračuna ne možemo ništa- napomenuo je Bago.

Inače, HDZ BiH je prema preliminarnim i neslužbenim rezultatima lokalnih izbora u BiH, u Zapadnohercegovačkoj županiji osvojio sva tri načelnička te jedno gradonačelničko mjesto, odnosno sve četiri pozicije ostale su „u rukama“ istih političara.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.