Crnadak:

BiH je posvećena borbi protiv terorizma

BiH je posvećena borbi protiv terorizma
20.06.2016.
u 16:46
Pogledaj originalni članak

Ministar inostranih poslova Bosne i Hercegovine Igor Crnadak primio je danas delegaciju veleposlanika pri OESS-u u Beču, a razlog posjete delegacije je bolje upoznavanje sa aktuelnom situacijom u BiH, te reformskim procesom na putu eUropskih integracija.

Među veleposlanicima 22 zemlje članice OESS-a, Europske unije, te šefa Misije OESS-a u BiH Jonathana Moora, sastanku je prisustvovao i veleposlanik Misije BiH pri OEBS-u u Beču Sanjin Halimović.

Crnadak je pohvalio suradnju OESS-a i predstavnika vlasti u BiH na jačanju dijaloga i međusobnog povjerenja između svih predstavnika političkog života BiH, što je osnovni preduslov za ekonomsku i političku revitalizacije zemlje, ističući potpunu posvećenost BiH u borbi protiv terorizma.

Tijekom susreta Crnadak je veleposlanike upoznao i s napretkom ostvarenim na putu europskih integracija, koji je i službeni Brisel okarakterizao "značajnim" te je ministar izrazio nadu da će OESS podržati dalje reformske napore BiH, priopćeno je iz Ureda za odnose s javnošću Ministarstva inostranih poslova.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.