mostar

Bešlić u pratnji fra Ike posjetio “DOMPES”

DOMPES
DOMPES
DOMPES
31.03.2017.
u 10:40
Fra Iko Skoko upoznao je Bešlića o tomu kako su do sada završeni radovi na krovu, pa i termo izolacijskoj fasadi i postavljanju otvora, te kako sada kako pristižu donacije slijedi unutarnje uređenje, od podova, pločica, sanitarija...
Pogledaj originalni članak

Gradonačelnik Mostara Ljubo Bešlić sa suradnicima obišao je gradilište budućeg Studentskog doma za siromašne studente u Mostaru u sklopu kojega će djelovati i Pučka kuhinja te Centar za dijalog.

Fra Iko Skoko, idejni začetnik voditelj cijelog projekta, upoznao je gradonačelnika Bešlića o tomu kako su do sada završeni radovi na krovu, pa i termo izolacijskoj fasadi i postavljanju otvora, te kako sada kako pristižu donacije slijedi unutarnje uređenje, od podova, pločica, sanitarija, namještaja, dizala i svih drugih stvari koje su potrebe da se prostor privede svojoj namjeni.

- Jako sam zadovoljan do sada urađenim i zahvaljujem svim našim donatorima bez kojih ovog projekta ne bi bilo - kazao je fra Iko dodajući kako su to svi oni i koji mole za uspjeh projekta, kao i oni koji ga promoviraju i prate projekt, i naravno svi oni koji ga podržavaju financijski, jer bez toga ne bi bilo moguće sve ovo do sada i u budućnosti uraditi.

Tu svakako spada i Grad Mostar koji je od početka podržavao projekt kao i gradonačelnik Bešlić i gradske službe koje se bile na raspolaganju, a na čemu je ovom prigodom fra Iko najsrdačnije zahvalio gradonačelniku Bešliću.

Gradonačelnik Bešlić iskazao je pak svoje divljenje s onim što je tijekom obilaska objekta vidio, jer uistinu riječ je velikom poslu i projektu koji ima vrlo korisnu, konkretnu i plemenitu namjenu, te obećao kako će Grad uvijek podržavati ovaj i ovakve projekte, priopćeno je iz Grada Mostara. 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.