Prvi put zahvaljujući JU Dom kulture i Općini

Adventska idila: Žepče ovih blagdana dobilo i klizalište

Adventska idila: Žepče ovih blagdana dobilo i klizalište
07.12.2021.
u 16:35
Pogledaj originalni članak

Još manje od 20 dana ostalo je do najradosnijega kršćanskoga blagdana Božića, a za tek nešto više od tri tjedna uplovit ćemo u novu 2022. godinu. Kao što je to diljem BiH, tako je i u općini Žepče advent ispunjen brojnim sadržajima. JU Dom kulture Žepče uz potporu Općine Žepče i ove je godine predblagdanske i blagdanske dane ispunio novim zimskim sadržajima, piše Večernji list BiH. Tu je i jedna novost. Naime, prvi put u Žepču, na platou Doma kulture, postavljeno je klizalište dimenzija 20x10 metara koje je već otvoreno i takvo će ostati u sljedećih mjesec dana za sve velike i male ljubitelje klizanja.

Iznajmljivanje opreme

Kako su naveli iz Općine Žepče, klizalište je otvoreno svakim danom od 14 sati do 21.30, a na samom klizalištu svi posjetitelji mogu iznajmiti opremu za klizanje.

- Osim zimskoga ugođaja, pripremili smo i tople napitke za ugodnije druženje i boravak na otvorenom za sve naše posjetitelje. Otvorenje našeg klizališta uvertira je za Blagdansku čaroliju koja nas očekuje i ove godine, naš tradicionalni sajam. Kao i proteklih godina, očekujemo veći broj izlagača s područja naše i susjednih nam općina. I ove godine naši prijatelji iz MK United Žepče spremaju zabavu i podjelu paketića za naše najmlađe sugrađane. Tijekom prosinca trg Doma kulture bit će mjesto okupljanja i druženja naših sugrađana. Nadam se da će ova priča postati tradicionalna u ove predblagdanske dane - rekao je ravnatelj JU Dom kulture Žepče Miroslav Ilić pozvavši tom prigodom sve Žepčanke i Žepčake, kao i žitelje susjednih općina da posjete grad i uživaju u svim zimskim sadržajima ovoga prosinca.

Uz službeno otvorenje klizališta na platou žepačkoga Doma kulture, svim posjetiteljima bilo je omogućeno i besplatno klizanje, i to sve do 21.30, do kada se i može uživati u ledenim radostima svakoga dana. Uz dobru zabavu, svakoga dana od 17 do 22 sata organizatori su osigurali i okrjepu za sve posjetitelje. Tu su neizostavni kuhano vino, čaj, slane i slatke zimske delicije, kobasice i fritule, a najavljena su i posebna iznenađenja za najmlađe i malo starije posjetitelje. Organizatori navode kako se boravak na klizalištu i cjelokupni adventski program provode sukladno preporučenim epidemiološkim mjerama zbog pandemije koronavirusa.

Svi pozvani

- Pozivam ovom prilikom sve mlade da dođu na klizalište i da svi zajedno uljepšamo ovu zimsku idilu - kazao je još jednom u prigodi otvaranja klizališta ravnatelj JU Dom kulture Žepče Miroslav Ilić, prenosi Radio Žepče.

Cijena klizanja je pet konvertibilnih maraka za jedan sat.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.