prijedlog poslali čelnicima Aluminija

Abraham Group: Možemo odmah vratiti radnike Aluminija na posao i imat će iznadprosječne plaće

Abraham Group: Možemo odmah vratiti radnike Aluminija na posao i imat će iznadprosječne plaće
17.12.2019.
u 15:00
Ukoliko se naš prijedlog prihvati u konačnici, spremni smo odmah, zajedno sa svojim partnerima i resursima krenuti u proizvodnju, bez ikakvih daljnjih odlaganja – navodi se u dokumentu M.T. Abraham Group
Pogledaj originalni članak

Nakon jučerašnje sjednice Nadzornog odbora Aluminija, danas su se priopćenjem oglasili iz M.T. Abraham Group. Oni su još jednom poručili kako je primarni cilj u što kraćem roku pokrenuti proizvodnju u Aluminiju, osigurati nove, moderne proizvodne linije i dugotrajnu stabilnost tvrtke.

-Ranije smo rekli i ponavljamo opet: Aluminiju Mostar i njegovim radnicima je vrijeme od presudne važnosti. Prijedlog M.T. Abraham Group je već odbijen od strane Vlade Federacije i sada smo svoj konačni prijedlog ponovno poslali čelnicima Aluminija. Još jednom ponavljamo kako smo zajedno sa svojim partnerima spremni odmah krenuti sa provođenjem predloženog plana. Ukoliko se naš prijedlog prihvati u konačnici, spremni smo odmah, zajedno sa svojim partnerima i resursima krenuti u proizvodnju, bez ikakvih daljnjih odlaganja – navodi se u dokumentu M.T. Abraham Group, prenosi HMS. 

Naglašeno je kako se u tome slučaju dio radnika odmah vraća na posao i oni će imati plaće koje su znatno iznad prosjeka Federacije BiH.

-To je samo prvi korak našega plana da ljude vratimo na radna mjesta, te ih ponovno dovedemo u poziciju ekonomske i socijalne stabilnosti i vjere kako će Aluminiji jednoga dana, kroz naš zajednički rad, biti još veća tvornica i gospodarski čimbenik nego je to bio slučaj nekada prije – zaključuje se u pismu M.T. Abraham Group.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.