ASTRO PAMETNJAKOVIĆI

3 najpametnija znaka Zodijaka: Njih ne možete lako 'preveslati'

Foto: ilustracija
3 najpametnija znaka Zodijaka: Njih ne možete lako 'preveslati'
28.02.2022.
u 15:59
Pogledaj originalni članak

Ova tri horoskopska znaka teško ćete prevariti. Oni će prodrijeti u vaše namjere vrlo lako. Jako su znatiželjni, sposobni i traže partnere slične sebi kako bi mogli s njima voditi inteligentne razgovore

Od malih nogu istraživači, znatiželjni Blizanci vole ispitivati svijet oko sebe. Za njima ne zaostaje Škorpion, koji gotovo da nema stvari u koju se ne potrudi prodrijeti i pronaći smisao, dok Strijelac ima sposobnost vrlo lako procijeniti kakav je netko, a ovaj znak također krasi i mnogo znanstvenika. 

1. Blizanci

Znatiželjne prirode još od malih nogu, jako vole istraživati i ispitivati. S obzirom na to su veoma radoznali zainteresirani su za puno stvari iz raznih područja. Umjetnost ih veoma fascinira pa su joj najčešće i naklonjeni. Blizanci su inteligentni, stoga njihova duhovitost i dovitljivost ne iznenađuje. To ih čini poželjnima u društvu pa su uvijek okruženi ljudima s kojima rado vode konstruktivne razgovore. U ljubavi također traže inteligentnog partnera, nekoga s kojim će moći pričati o svemu i svačemu, jer ih prazne besmislene priče i razgovori nimalo ne ispunjavaju.

Foto: Dreamstime

2. Škorpion

Nitko nije toliko pronicljiv i nikoga ne krasi intuicija kao što je to slučaj kod Škorpiona. Ne postoji stvar u koju oni neće pokušati prodrijeti. Krasi ih naglašeno 'šesto čulo' koje ih tjera da uvijek u svemu pronađu dubinu. Skloni su zagrebati ispod površine i uvidjeti pravi smisao. Njima ćete teško manipulirati jer su oni ti koji to ustvari rade, a vrlo lako otkriju tuđe namjere.

3. Strijelac

Strijelci su radoznale prirode poput Blizanaca. Imaju potrebu da uvijek saznaju nešto više o nečemu. Ali, često djeluju i prilično neozbiljno, međutim, oni su itekako pronicljivi i znaju procijeniti situaciju. Društveni su tipovi i znaju kako se ophoditi s ljudima. Lako će pridobiti simpatije na prvi pogled, posebice u novom društvu. A znaju i oni jako dobro procijeniti ljude. Među Strijelcima ima dosta znanstvenika. Matematika i prirodne znanosti su im jača strana. Vole ulagati u sebe i svoj intelekt tijekom cijelog života, piše Atma.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.