Partneri i prijatelji Pečata

Večernjakovu pečatu UniCredit pomaže u BiH graditi bolje društvo

Večernjakovu pečatu UniCredit pomaže u BiH graditi bolje društvo
23.05.2017.
u 11:01
Pogledaj originalni članak

Za uspjeh godine Večernjakov pečat dobili su supružnici Almasa i Đemal Memagić. Uspješni supružnici, vlasnici tvrtke Alma Ras koji zapošljavaju tisuće ljudi, a Đemal je i načelnik općine Olovo u kojoj se odrekao plaće za potrebe studenata. Njima je Večernjakov pečat uručio Slaven Rukavina, član Uprave UniCredit banke. Godinama, od prvih pečata, jedna stvar je tradicionalna, a to je da je UniCredit uz Večernjakov pečat.

Izgradnja boljeg društva

Ta bankarska institucija prepoznala je vrijednosti Večernjakova pečata kao manifestacije koja za cilj ima izgradnju boljeg društva i promoviranja pozitivnih vrijednosti u ovoj zemlji. Upravo zbog toga ove godine je član Uprave UniCredita uručio Večernjakov pečat za uspjeh godine. Svaka od 14 kategorija u kojima je uručen Večernjakov pečat, posebna priznanja i ona finalna Osoba godine slave uspjeh u određenom segmentu. Večernjakov pečat u svijetu spada među jedinstvene manifestacije koje obuhvaćaju najvažnije društvene kategorije, a direkcija troši tisuće sati kako bi pronašla najboljih 150 i kako bi ih nominirala za osobu godinu.

UniCredit prepoznaje trud Večernjakova pečata i podupire napore direkcije ove manifestacije u želji da izaberu što bolje osobe i odagnaju crne oblake i negativnosti koje su se nadvili nad BiH. Unatoč zlim jezicima Večernjakov pečat u tome uspjeva te je i 16. put zabljesnuo u punom sjaju nastavljajući odašiljati pozitivne vibracije, a u svijet slati pozitivne priče kako BiH nije propala zemlja, nego je zemlja s puno uspješnih, sposobnih, vrijednih i marljivih ljudi.

Društveno korisni projekti

Uz Večernjakov pečat, UniCredit banka aktivno potpomaže društveno korisne projekte te kontinuirano pruža potporu humanitarnim i društvenim projektima te institucijama u zajednici u kojoj i sama radi i djeluje. Zbog toga često dodjeljuje donacije udrugama, ustanovama i neprofitnim organizacijama te pojedincima kojima je pomoć nužna. Kako navode iz te bankarske institucije, ta je misija dio “porfolia” UniCredit banke koja kao dio Grupe UniCredit nije samo jedna od najvećih bankarskih grupacija u Europi nego i jedan od najvećih partnera umjetnosti i kulture u sedamnaest europskih zemalja u kojima posluju njezine članice. 
 “UniCredit banka je opredijeljena identificirati, ohrabriti i podržati najbolje talente, posebice inspirativne mlade ljude u glazbi, umjetnosti i sportu u BiH. Mi također vjerujemo u važnost izgradnje odnosa sa zajednicom i proaktivno sudjelovanje u inicijativama koje su posvećene podržavanju ekologije”, navode u banci.     

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.