izbor osobe godine

U ponedjeljak u Mostaru tradicionalna manifestacija - Večernjakov pečat

U ponedjeljak u Mostaru tradicionalna manifestacija - Večernjakov pečat
11.05.2018.
u 13:14
Sedamnaestu godinu zaredom ocjenjivački sud i čitatelji "Večernjeg lista" izabrat će osobu koja je obilježila proteklu godinu u BiH, ali i dobitnike u brojnim drugim kategorijama
Pogledaj originalni članak

Pod visokim pokroviteljstvom Predsjedništva BiH u Mostaru će u ponedjeljak, 14. svibnja, biti održana tradicionalna manifestacija izbora osobe godine u Bosni i Hercegovini "Večernjakov pečat".

Sedamnaestu godinu zaredom ocjenjivački sud i čitatelji "Večernjeg lista" izabrat će osobu koja je obilježila proteklu godinu u BiH, ali i dobitnike u brojnim drugim kategorijama, kao što su gospodarstvo, sport, humanost…

Uz predloženih 150 kandidata iz svih segmenata društva, čitatelji su mogli i sami predlagati kandidate za koje smatraju da zaslužuju ponijeti nagradu.

- Pripreme su u završnoj fazi i sretni smo što će Mostar još jednom biti domaćin jedne spektakularne manifestacije koja promovira pozitivne vrijednosti, uspjeh i sve što itekako treba BiH i regiji. Vjerujem kako će se još jednom potvrditi da je 'Večernjakov pečat' najvažniji društveni događaj u BiH – kazao je izvršni direktor "Večernjakovog pečata" Željko Andrijanić.

Manifestaciju iz "Kosače" izravno će prenositi BHRT, HTV, TV KISS te veći broj drugih televizijskih i radijskih postaja. Svoj dolazak u Mostar najavili su brojni dužnosnici, ali i poznate osobe iz svih oblasti života u BiH i regiji. Visoko izaslanstvo iz Republike Hrvatske predvodit će hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.