VEČER UOČI UTAKMICE

Vandali razbijali po zadarskom hotelu u kojem su smješteni dinamovci!

Foto: Dino Stanin/Pixsell
Dinamo Zadar hotel (1)
Foto: Dino Stanin/Pixsell
Dinamo Zadar hotel (1)
Foto: Dino Stanin/Pixsell
Dinamo Zadar hotel (1)
14.10.2011.
u 13:19
Dinamovi igrači u vrijeme divljačkog upada spavali su, a vandali do njih nisu uspjeli doći.
Pogledaj originalni članak

Nogometaši i predstavnici Dinama večer uoči utakmice sa Zadrom doživjeli su neugodno iznenađenje! U hotel Kolovare u kojem su smješteni kasno sinoć upala je skupina vandala, navijača domaće momčadi te porazbijala konferencijsku dvoranu. Netom prije porušili su više sjedalica i plastičnih stolova te razbili betonsku posudu za cvijeće.

Nakon što je oko jedan sat poslije ponoći privedeno devet osoba, svi su kažnjeni zbog narušavanja reda i mira te im je zabranjen pristup hotelu Kolovare. Direktor ovog zadarskog hotela Hrvoje Šestan rekao nam je da je riječ o zanemarivom događaju  i zanemarivoj šteti.

Policija je potvrdila i da su razbijena dva stakla na hotelskom restoranu, kao i da su neke ležaljke bačene u bazen. O sinoćnjem događaju o hotelu Kolovare nije izvijestila redovitim priopćenjem, kako neslužbeno doznajemo, jer nisu željeli pumpati atmosferu uoči nogometne utakmice.

Do momčadi Krune Jurčića nije došao. Plavi su, naime, u to doba spavali pa nitko od njih nije ni čuo da se nešto događa.

– Nije to na nas nimalo utjecalo, nije ostavilo nikakva traga – kažu u Dinamu.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.