NESTALO SEDAM OSOBA

Urušio se tunel u Japanu, spasioci izvukli spaljena tijela

Foto: AFP/Pixsell
Urušio se tunel u Japanu, spasioci izvukli spaljena tijela
02.12.2012.
u 08:40
Do nesreće i požara u tunelu došlo je nakon urušavanja 20 centimetara debele betonske ploče. Ona se odlomila po dužini od 100 metara i pala na najmanje dva automobila
Pogledaj originalni članak

Nekoliko je ljudi poginulo, sedam je nestalo, a dvoje ranjeno nakon urušavanja tunela Sasago u nedjelju ujutro 80 kilometara zapadno od japanskog glavnog grada Tokija, javlja Reuters.

Do nesreće i požara u tunelu došlo je nakon urušavanja 20 centimetara debele betonske ploče. Ona se odlomila na dužini oko 100 metara i pala na najmanje dva automobila. Na mjesto događaja odmah su upućene vatrogasne i ekipe hitne pomoći.

- Vozio sam se kroz tunel i odjednom su betonske krhotine počele padati po vozilu. Vidio sam prignječen automobil koji je počeo gorjeti - kazao je muškarac koji je odmah napustio svoje vozilo i počeo hodati prema izlazu iz 4700 metara dugog tunela. Trebalo mu je oko sat vremena da se kroz dim i mrak probije do izlaza.

Pristupna cesta prema jednom od najdužih tunela u Japanu zatvorena je za promet, a spasioci još uvijek pokušavaju pronaći žive.

>>VIDEO Probio ogradu i satima visio iznad autoceste

 

 

 

 

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.