Međugorje

Ukazanju je svjedočilo 25 tisuća hodočasnika

Ukazanju je svjedočilo 25 tisuća hodočasnika
03.09.2012.
u 10:15
Tijekom razgovora Mirjani su se micale usne, ali nitko nije mogao čuti o čemu je s Gospom razgovarala
Pogledaj originalni članak

Iako je večer prije u blizini buktio jak požar, u nedjelju 2.rujna kod Plavog križa na Podbrdu u Bijakovićima u međugorskoj župi, vidjelica Mirjana Dragićević – Soldo imala je svoje mjesečno ukazanje. Kraljica mira ukazala se Mirjani, prema njenim tvrdnjama, u nedjelju u 9.36 sati. Ukazanje je završilo u 9.45 sati. Ovoga puta ukazanje je trajalo nešto duže od 9 minuta i proteklo u različitom raspoloženju vidjelice, moglo se vidjeti po izgledu njenog lica. Bilo je zabrinuto, zatim veselo, a na kraju se mogla vidjeti i suza… Mirjaninu ukazanju svjedočilo je oko 25. tisuća hodočasnika iz mnogih zemalja svijeta načičkanih oko Plavog križa.

Sve je utihnulo

Tijekom razgovora s Gospom, Mirjani su se micale usne, ali nitko nije mogao čuti o čemu je s Gospom razgovarala. Prije Mirjanina dolaska brojni hodočasnici su pjevali Gospine pjesme i molili krunice. U jednom trenutku sve je utihnulo. Mirjana je gledala prema nebu. Bio je veliki muk, čulo se samo škljocanje fotoaparata i rijetko oglašavanje prehlađenih hodočasnika. Bili su to trenuci ukazanja.Nakon ukazanja, vidjelica Mirjana zapisala je novu poruku koju joj je Gospa dala.

Trebam vas

Ona glasi: “Draga djeco! Dok vas moje oči gledaju, moja duša traži duše s kojima želi biti jedno- duše koje su shvatile važnost molitve za moju djecu koja nisu upoznala Nebeskog Oca. Zovem vas jer vas trebam.Prihvatite misiju i ne bojte se, osnažit ću vas. Ispunit ću vas svojim milostima.Svojom ljubavi ću vas zaštititi od zla duha. Bit ću s vama. Svojom nazočnošću ću vas tješiti u teškim trenutcima. Hvala vam na otvorenim srcima. Molite za svećenike. Molite da jedinstvo između mog Sina i njih bude što čvršće, da budu jedno. Hvala vam “Mirjana je nakon ukazanja nazočnim kazala kako je Gospa Kraljica mira govorila „o nekim stvarima koje još ne može podijeliti s nama“. Gospa je blagoslovila sve nazočne i nabožne predmete koje su donijeli sa sobom. Poruku je nazočnima pročitao vodič Miki Musa. Mirjana je iscrpljena otišla kući.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.