Konačno dolijali

Uhićena međunarodna banda provalnika

Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
Uhićena međunarodna banda provalnika
11.08.2010.
u 14:06
Provale su obavljali posebnom provalničkom opremom. Iz vozila su krali torbe i torbice s osobnim dokumentima korisnika vozila.
Pogledaj originalni članak

GOSPIĆ – U utorak, 10. kolovoza, u 1.10 sati na odmorištu autoceste A 1, Brinje zapad, policijski službenici Policijske uprave ličko-senjske u počinjenju kaznenog djela teške krađe provalom u talijanski kamper zatekli su dvojicu Zagrepčana (41 i 29) te jednog Nizozemca (22). Usudili su se provaliti u kamper dok je u njemu spavalo čak četvero talijanskih državljana.

Ukrali su torbicu u kojoj se nalazila lisnica, dokumenti jedne Talijanke i manji novčani iznos. Lopovi su uzeli i torbicu sa šminkom, punjač za mobitel i dvije baterijske lampe.

Počinitelji su uhvaćeni na djelu i provedena je istraga. Utvrđeno je da su oni još od 23. travnja na odmorištima Ličanke izvršili čak osam kaznenih djela provala u vozila.

Provale su obavljali posebnom provalničkom opremom. Iz vozila su krali torbe i torbice s osobnim dokumentima korisnika vozila. Posebno su im bile omiljene lisnice, kartice, mobiteli, a naročito skupocjena digitalna oprema. Međunarodni kriminalci su danas dovedeni istražnom sucu Županijskog suda u Gospiću, koji im je odredio 48-satno zadržavanje.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.