leskovac, srbija

Ubio se nakon što je udario pješakinju – koja je preživjela

Foto: Antonio Bronić / Arhiv VL-a
Ubio se nakon što je udario pješakinju – koja je preživjela
20.12.2011.
u 11:32
Tragedija u Srbiji: Uzoran i nagrađivan policajac pucao si je u glavu potresen nesrećom koju je izazvao
Pogledaj originalni članak

Srbijanski policajac si je pred televizijskom ekipom i prolaznicima presudio službenim pištoljem nakon što je automobilom udario pješakinju, koja je na kraju preživjela, prenosi Press.

Saša Živković (34) svojim je Yugom u središtu Leskovca udario 44-godišnju Sanju Marinković, koja je cestu prelazila izvan pješačkog prijelaza. Živković je odmah pozvao hitnu pomoć i prometnu policijsku patrolu, a pješakinji je pružio pomoć.

Međutim, skupina okupljenih građana predbacivala mu je nesreću, dovikujući mu: "Ubojico, vidi što si učinio!", što je očito pogoršalo njegovo već ionako loše psihičko stanje izazvano nesrećom. Uzoran i nagrađivan policajac i otac dvoje djece tada je izvukao pištolj iz futrole i pucao si u glavu.

– Nije prošla ni minuta, a odjeknuo je pucanj i svi koji smo stajali na aveniji bili smo šokirani jer smo kroz zamagljeno staklo samo vidjeli nečiju krvavu glavu – ispričao je jedan svjedok.

Policajac je prevezen u bolnicu, ali mu nije bilo spasa. Ozlijeđena pješakinja prevezena je u klinički centar u Nišu, gdje su joj utvrđeno da je teško ozlijedila glavu, vratne kralješke i nos. Stanje joj se stabilizira, ali i dalje je životno ugrožena.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.