AUTOMAFIJA

U noći sa subote na nedjelju u Odžaku ukradena dva golfa

Foto: VL FOTO
U noći sa subote na nedjelju u Odžaku ukradena dva golfa
29.11.2010.
u 16:12
Posljednjim krađama broj ukradenih VW vozila na području Posavske županije u protekla dva mjeseca popeo se na šest
Pogledaj originalni članak

Automafija koja operira na području Posavine u noći sa subote na nedjelju u Odžaku je ukrala dva Volkswagenova automobila vrijedna oko 36.000 maraka. Obje krađe dogodile su se u užem dijelu grada, a prvu krađu policiji je prijavila Ana Jurišić (25) iz tog mjesta.

Lopovi su s parkirališta u Ulici bratstva i jedinstva u blizini kafića Royal ukrali njezin golf IV, crne boje, registarskih oznaka A71-E-860 vrijedan oko 12.000 maraka. Istražitelji su izašli na teren u 22 sata i obavili očevid.

Nekoliko sati kasnije stigla je prijava o novoj krađi automobila u istom mjestu. Kradljivci su ukrali i automobil Mate Jakića(44) iz Donje Dubice, koji je zaposlen u Švicarskoj, a svoj golf V, švicarskih registarskih oznaka GR157-303, parkirao je u Ulici 14. aprila blizu kafića As.

Vozilo je prema procjeni vrijedno oko 24.000 maraka. Prema službenim informacijama, u posljednja tri dana na području Odžaka ukradena su čak tri golfa, a policija nije uspjela pronaći ni jedan. Posljednjim krađama broj ukradenih VW vozila na području Posavske županije u protekla dva mjeseca popeo se na šest.

Od tog broja automobila pet su golfovi bosanskohercegovačkih, hrvatskih

i švicarskih registarskih oznaka te škoda octavia. Svih pet golfova ukradeno je u Odžaku, dok je octavia ukradena u Orašju. Policija intenzivno radi na ovom problemu, kao i na konkretnom pronalasku izvršitelja ovih krađa.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

OD
odzak
18:58 30.11.2010.

Sad su gotovi ovi lopovi,od pogresnog su covjeka ukrali golfa

OD
odzak
23:42 29.12.2010.

Sta sam rekao,padose i brze nego sam mislio.Ali jos nije gotovo.