POSUŠJE

U klubu Elephant bar postavljena eksplozivna naprava

Foto: VL FOTO
U klubu Elephant bar postavljena eksplozivna naprava
30.07.2011.
u 11:01
Sinoć je u spomenutom klubu postavljena eksplozivna naprava koja je od strane stručnih lica deaktivirana i uklonjena.
Pogledaj originalni članak

Policijski službenici za protueksplozivnu zaštitu MUP-a Zapadnohercegovačke županije sinoć su pronašli te deaktivirali eksplozivnu napravu veće razorne moći koja je bila postavljana uz ugostiteljski objekt "Elephant bar", koji se nalazi u Vukovarskoj ulici u Posušju.
 
Kako je priopćeno iz MUP-a Zapadnohercegovačke županije, PU Posušje sinoć je zaprimila anonimnu telefonsku dojavu kako je uz ugostiteljski objekt "Elephant bar" u Posušju, postavljena eksplozivna naprava koja će ubrzo eksplodirati.
 
Odmah po zaprimljenoj prijavi policijski službenici izišli su na lice mjesta te evakuirali goste i osoblje "Elephant bara", a o svim poduzetim mjerama i radnjama izvijestili su dežurnog županijskog tužitelja.
           
Protuekplozivni pregled unutrašnjosti objekta, vanjskog dijela objekta te okolice objekta izvršili su policijski službenici za protueksplozivnu zaštitu MUP-a Zapadnohercegovačke županije.
          
Izvršenim pregledom uz zapadni vanjski zid objekta pronađena je eksplozivna naprava veće razorne moći koju su policijski službenici za protueksplozivnu zaštitu deaktivirali nakon čega su je pohranili u službene prostorijame.
 
Precizne informacije o vrsti i snazi eksplozivne nisu objavili, zbog, kako je priopćeno iz MUP-a ZHŽ-a, interesa istrage.
 
Nakon što je daljnjim pregledom konstatirano da u objektu i izvan objekta nema drugih eksplozivnih naprava te nakon što je završen očevid, navedeni ugostiteljski objekt istu večer oko 23,15 sati nastavio je s radom.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

TO
tomaivan
22:28 01.08.2011.

od strane stručnih lica.... ? dosta više srpsko - hrvatskog jezika u večernjem listu !!!!!!