srpsko oružje

Tešić negira da ima ikakve veze s oružjem pronađenom u Rijeci

Foto: Nel Pavletić/PIXSELL
Tešić negira da ima ikakve veze s oružjem pronađenom u Rijeci
13.09.2013.
u 15:10
Slobodan Tešić, kojeg hrvatski mediji spominju kao vlasnika zaplijenjenog oružja u riječkoj luci, negira povezanost
Pogledaj originalni članak

Slobodan Tešić, kojeg hrvatski mediji spominju kao vlasnika zaplijenjenog oružja u riječkoj luci, za B92 negira bilo kakvu vezu s tom pošiljkom.

- U zadnjih pet, sedam godina nisam ništa tovario ni kroz jednu hrvatsku luku. Znači, ja blage veze nemam ni s kakvim tovarom, ni raketama, ni kontejnerima. To apsolutno ne postoji. I za mene i za sve te kompanije koje se tu spominju. To je jedna notorna laž - rekao je Tešić za beogradski B92, a na pitanje novinara kako se njegovo ime spominje u nekim ranijim sličnim aferama, odgovorio je kako "o tim operacijama ne treba sada pričati".

- Možemo sada pričati o ovom slučaju i da samo državni organi Republike Srbije i Hrvatske mogu utvrditi u naredna dva sata čija je to roba. Kontejneri nisu mogli pasti s neba. Oni su tu dovezeni. Naravno, zna se kako. Sva prateća papirologija postoji, pa nek onda utvrde tko iza toga stoji, da li je šverc i kuda to ide. Ako to Hrvatska misli, to da pere, ili neki novinari da peru Hrvatsku zato što isporučuje tamo gdje ne treba u sadašnja vremena, e žao mi je... - zagonetno je rekao Tešić i podsjetio da su svi navodi protiv njega odbačeni o čemu postoje sudski dokumenti, zbog nedostatka dokaza.

- Važno je da se utvrdi čija je to pošiljka i gdje ide jer nije to mineralna voda, to su rakete... Neka se istraže kako je ta roba došla do luke Bar koja je dala izlazne dozvole. Sve to se mora istražiti, nije se ta roba mogla ukrasti u skladištu - zaključio je Tešić pokazujući kako ipak zna nešto o ovom slučaju.

>>Zaplijenjene srpske rakete u riječkoj luci

 

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.