ZA SVAKI SLUČAJ

Zrakoplov počeo padati, a onda je jedan putnik sve iznenadio svojim potezom

Foto: Reuters/Pixsell
24.10.2017.
u 11:27
Zrakoplov Indonesia AirAsia na letu iz Pertha za Bali počeo je gubiti na visini i u devet minuta pao je za preko 7.000 metara, no putnik Chris Jeanes u tome je vidio priliku da zaprosi svoju djevojku
Pogledaj originalni članak

Kada je zrakoplov Indonesia AirAsia na letu QZ535 počeo padati 25 minuta nakon što je uzletio iz australskog Pertha za Bali, odvjetnik iz Londona Chris Jeanes odlučio se na neviđeni potez. 

On je stavio masku za kisik na lice, a nakon toga je izvadio prsten i pitao svoju djevojku Casey Kinchellu hoće li se udati za njega. Muškarac se uplašio kako do Balija uopće neće stići pa je odlučio zaprositi svoju djevojku bez obzira na to kakva ih sudbina čeka.

– Na svu sreću, rekla je da se želi udati za mene – ispričao je Chris koji je s djevojkom, ali i svim putnicima iz zrakoplova ipak sigurno sletio.

Zrakoplov je, naime, dostigao visinu od 10.000 metara no odjednom je počeo gubiti na visini pa se spustio na 3.000 metara zbog gubitka pritiska u kabini.

Zbog čega je do toga došlo još se istražuje, no 78 minuta nakon uzlijetanja piloti su uspjeli prizemljiti zrakoplov u Zračnu luku Perth. Iz aviokompanije su se ispričali putnicima na proživljenom šoku te pohvalili pilote koji su uložili sve napore kako bi sigurno spustili zrakoplov.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.